Vi har altid mange forskellige sorter både til salatskålen og til varme retter.
I år har jeg forsøgt mig med en Tomat-chili-sauce. Resultatet er afprøvet og godkendt af familien.
Sød tomat-chili-sauce
600 gr. blandede solmodne tomater2 løg
1 fed hvidløg
1 lille middelstærk chili
50- 60 ml æbleeddike
50-60 gr. rørsukker
2 spsk. brun farin
salt og peber
Skær alle grøntsager ud og bland dem med de øvrige ingredienser i en gryde.
Kog i ca. 1 time.
Blend det fint.
Kog saucen ind til ønsket konsistens og smag til.
Hæld det på skoldede glas og sæt det på køl.
Saucen har en begrænset holdbarhed, men kan konserveres med Atamon.
Bøftomat |
Gul tomat |
Gemini |
Grøn-gul tigertomat |
San marzano bøftomat |
Snerler pynter i tomaterne |
Sort tomat |
Tomat-chili-sauce |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar