tirsdag den 5. september 2017

Squashdyrkning på 1.sal

Der er flere squash på vej.
På trods af den manglende sommer, har dyrkning af squash og butternut i pallerammer over vandtankene været en succes i år. Planterne har været glade for al den vand fra oven. Squash har vi høstet flere af, end vi kan nå at spise.
På butternut planterne er der afsat pænt med frugter. De skal blot vokse til og modne, så har vi til den første del af vinteren.

I weekenden blev der bagt squashkage til fryseren. Opskriften har jeg brugt i mange år og der er altid god afsætning!

Squashkage til en bradepande på ca. 40 x 40 cm

Butternut planterne dækker hele taget på hønsegården.
6  æg
4½ dl rapsolie
9 dl sukker
10 dl groftrevet og vredet squash
2 dl havregryn
8 dl hvedemel
½ tsk bagepulver
4 tsk natron
2 tsk salt
6 tsk kanel
4 tsk vanillesukker
5 dl hk. valnødder
Æg og sukker piskes sammen.
Olien tilsættes sammen med de andre ingredienser.
Fyldes i en smurt form og bages 25-30 min. ved 200 grader.
Spises evt. med en fed creme fraiche.


Squashkage

Ingen kommentarer:

Send en kommentar