tirsdag den 30. juni 2015

Der skal ydes, før der kan nydes......

En travl juni er ved at være slut.
I "arbejdstiden" har der været travlt med lager-oprydnings-salg, med nye julemodeller til netbutikken og al det andet, som også skal passes. I juli, skal der slappes af. Helt fri kan jeg ikke holde, men et par fridage ind imellem, skal der være plads til.
Netbutikken skal passes, der skal sendes varer til de kunder, der ikke holder helt fri fra sytøjet.
Også er der mindst to nye julemodeller mere, der skal være klar inden august.

I haven er der også travlhed. Det er ikke fordi jeg har en velfriseret have, men i år, må jeg indrømme, roder det. Vi er ved at gøre klar til det nye drivhus, som skal sættes op til efteråret. Det kræver en del ommøblering i en have, som var indrettet med et drivhus på 9,9 m2, der udvides til 18,8 m2.
Først var der vores regnvandstønder, der skulle flyttes. De var pakket ind i efeu, så de ikke skæmmede haven. Det var anstrengende "pakker" at pakke ud. Så skulle de flyttes, henover stensætningen bag om æbletræet! Og helst uden at ødelægge for mange planter. Puha! Nu står de bag hønsegården, med squash, hokaido, butternut og ærteblomster på toppen.
Så skal stensætningen og alle de planter, der står på den, flyttes. Det er tungt arbejde. Min gamle Hortensia er blevet flyttet. Den er 25-30 år, den ser ud til at klare det. Mange andre planter skal flyttes henover sommeren og der skal mures en ny sokkel. Der er vidst arbejde nok til hele sommeren. Men til næste år, vil vi sidde i drivhuset og nyde vores have.
Noget af stensætningen er røget.
Nu ligger stenene og fylder på havegangen.
Squash, butternut og ærteblomster på 1.sal.
Squash og hokaido på 1.sal


Ingen kommentarer:

Send en kommentar